Як уникнути наведення порчі по фото в соцмережах

Викладаючи знімки себе і своїх близьких, мало хто замислюється про те, що може стати жертвою порчі.

Основною складністю при наведенні порчі на конкретну людину довгими роками було отримання її речей або зображення.

Фотографії зберігалися в домашніх альбомах і були важкодоступні для сторонніх. З розвитком інтернету дістати будь-яке фото можна в кілька кліків. На жаль, викладаючи знімки себе і своїх близьких в соціальних мережах, мало хто замислюється про можливість стати жертвою недоброзичливців.

Важливо знати, що фотозображення несе в собі не просто картинку, воно містить частинку вашої енергії, якою можуть скористатися люди, навіть не володіють магією. Ваша чудова фігура або фотозвіт про відпустку можуть викликати сильну злість і заздрість у людей, у яких все йде не так добре, як у вас. Чим більше заздрісників подивляться на ваші знімки, транслюючи на вашу адресу «чорні» думки, тим більше шансів, що вас наврочать через екран. Якщо ж наведенням порчі займеться людина, практикуюча магію, то їй тим більше буде подарунком велика кількість ваших зображень, з яких по частинкам можна буде забирати вашу енергію.

Щоб уникнути негативного впливу в онлайнпросторі, варто дотримуватися простих правил:

  • не публікувати фото дітей до року,
  • не публікувати знімки з коханою людиною до укладення шлюбу,
  • викладати в мережу зображення виключно позитивних моментів життя (їх енергетику не можна зіпсувати).

Також важливо використовувати спеціальні методи захисту:

  1. Збираючись викласти черговий знімок в інтернет, протягом 20 секунд подумки уявляйте, що він оточений кільцем фіолетового або синього кольору. Це створить захисне поле.
  2. Обробляйте фото в фотошопі хоча б мінімально. Ця процедура спотворює зображення і енергетику людини і не дає можливості навести порчу.
  3. Перед публікацією фотографії уявіть, що зображення на ній починає тремтіти, поступово спотворюється і деформується, як у кривому дзеркалі. У цей момент зі знімка йде його енергетика і на загальний огляд виходить «енергетична пустушка».
  4. Якщо раптом ви виявили на собі порчу, помістіть всі фотографії зі своєї сторінки в мережі в віртуальне зображення водної стихії і залиште на годину. Сила води очистить ваші зображення від негативної енергетики.

Використовуйте ці прості техніки і будете недоступні для вроків онлайн!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Фото, соцмережі, інтернет, містика, поради астролога