Самий брехливий знак Зодіаку в гороскопі

Жити поруч з брехуном – ще те випробування. Навряд чи хтось захоче добровільно себе на це прирікати.

Зірки говорять нам про те, що у деяких знаків є схильність до брехні, але особливо серед них виділяється один – і це Близнюки.

Чому вони це роблять?

Брехня для Близнюків – це вид мистецтва, вони можуть брехати заради того, щоб просто ствердити свою владу над співрозмовником, вміння маніпулювати інформацією. Брехня дозволяє і барвисту історію розповісти, і виставити себе в кращому світлі, так і просто пограти чужу роль - Близнюки прекрасні актори, вони навіть можуть самі повірити в те, що говорять.

Якщо їх почати викривати, вони просто знизують плечима: «Ну буває, ну перебільшив». Але це не гарантує ні мук совісті, ні каяття, ні зміни поведінки. Близнюкам здається, що якщо один раз проканало, то можна ще раз спробувати.

Інша причина брехні представників цього знаку зодіаку - захист. У дитинстві вони брешуть і викручуються, щоб уникнути покарання, а в дорослому віці вже не можуть себе переробити і при найменшій небезпеці починають на автоматі брехати і вигадувати. З цієї причини ви будете вкрай здивовані тому, наскільки світ несправедливий до цього знаку. Вони нібито весь час потрапляють в ситуації, коли їх підставляють, обманюють, порушують домовленості.

Але це на перший погляд - як тільки ви придивитеся ближче, почнете впізнавати подробиці, ви виявите абсолютно іншу картину, в якій Близнюк не виконуючи обіцянки, не дотримувався правил, вів себе зухвало і щиро не розуміє, чому отримав таку реакцію від людей у відповідь. «Я не винен, я тут ні при чому» - брехня, в яку вони самі щире вірять.

Також Близнюкам властиво різко змінювати свою точку зору, «дмухнути» по відношенню до ситуацій і до людей. Насправді, тут Близнюк чесний - він просто повідомляє про те, що його настрій змінився, але виглядає це так, ніби в минулому він нахабно брехав.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, цікаво знати