Волинь отримала 14 нових авто швидкої допомоги

14 Червня 2021

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав нові чотири реанімобілі категорії С та 10 карет швидкої типу В.

Про це повідомив керівник центру Володимир Шмаль, - пише ІА "Волинські новини".

Шмаль зауважив, що це сталося напередодні Дня медика, який відзначають 20 червня. Відтак на автопарку вже стоять 6 нових швидких, а до кінця дня приїдуть ще вісім.

З них - чотири автівки типу «С» (реанімобілі з ШВЛ, що пристосовані для довготривалого перевезення пацієнтів) і десять типу «В» (спецтранспорт для виїзних бригад екстреної медичної допомоги).

За його словами, деякі реанімобілі обладнані за останнім словом техніки. Після реєстрації у центрі МВС їх передадуть у відділення та пункти.

Три автомобілі швидкої допомоги поїдуть в Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Луцьку (два авто типу С і одне типу В), по одному - в Ковель та Нововолинськ, а також у пункти, де є найбільша необхідність у заміні спецтранспорту.

Автомобіль типу В, ймовірно, відправлять в пункти: Торчин (Луцьке відділення №1), Олика та Цумань (Ківерцівське відділення), Голоби (Ковельське відділення).

Окрім того, попередньо, нові карети швидкої поїдуть у Маневичі, Шклінь, Горохів, Устилуг, Володимир-Волинський, де є найбільша потреба в заміні автомобілів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, швидка допомога, автомобіль