Як за лініями на долоні визначити ідеальну для вас професію

Професійний хіромант Іван Громов пояснив, як по лініях на долоні дізнатися свою долю і знайти покликання. Необхідно придивитися до правої руки, зазначив фахівець.

  1. Друга зверху горизонтальна смужка - так звана «лінія голови». Вона починається між великим і вказівним пальцем. Хіромант впевнений, що якщо вона довга і перетинається посередині під прямим кутом з «лінією долі», то людині з таким її розташуванням варто розглядати роботу в офісі.
  2. Це часто вказує на людину, стезя якої – робота з інформацією, числами. Це бухгалтери, юристи, аналітики, економісти.
  3. Якщо у вас є вертикальні смуги під мізинцем, значить, ви схильні до співпереживання і допомоги людям. Іван Громов сказав, що це «лінії самаритян» та їх власники можуть працювати лікарями, масажистами, майстрами манікюру або візажистами.
  4. «Лінія долі» - це вертикальна смуга на долоні. Якщо вона зміщена вліво і у вас довгий і потужний мізинець, можна сподіватися на успіх в сфері комерції, послуг або продажу саморобних речей, вважає хіромант.
  5. Також він додав, що якщо на правій долоні добре розвинений вказівний палець, то у вас видатні лідерські якості.
  6. Якщо під вказівним пальцем, на «пагорбі Юпітера», є квадрат, то це часто називається «квадратом вчителя» - зараз величезна кількість різних курсів, особливо в інтернеті, тому є сенс спробувати реалізувати себе саме в цій сфері.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати, робота