Народжені під цим знаком Зодіаку мають найбільше секретів

Чи замислювалися ви колись про те, хто зі знаків Зодіаку приховує найбільше секретів?

Звичайно, вибрати самого-самого не так і просто, тому що всі знаки так чи інакше відрізняються закритістю, але більшість астрологів змогли прийти до єдиної думки.

Пальма першості дістається Раку.

Чим же цей знак заслужив таку славу?

  • По-перше, своєю високою чутливістю, суміщеною з відмовою говорити відкрито про свої переживання. Люди і знати не знають, чому з ними припинили спілкування, а через роки виявляється, що вони завдали смертельну образу. Причому, дізнаються вони про це часто від когось третього.
  • По-друге, починає страждати довіра. Раки бувають дуже підозрілі і відкривати свої прагнення і мрії вони готові тільки вузькому колу перевірених людей. Та й то раптово може виявитися, що роки дружби нічого не значать – про нову закоханість або переїзд ви дізнаєтеся останнім. Або вас просто ставлять перед фактом.

Коли довіри до оточуючих немає, народжується багато забобонів – ось Раки і бояться вголос сказати про плани (раптом не збудеться, раптом позаздрять, раптом наврочать).

Чи можна пробитися через цю броню?

Можна, але потрібен час. Ви повинні зарекомендувати себе як дуже надійна людина, а головне – як людина, яка поблажлива до слабкостей інших. Не можна висміювати недоліки інших в товаристві Рака – він відчує, що так можуть обійтися і з ним. Навпаки, варто говорити про те, які сміливі і відкриті ті люди, які не приховують своїх почуттів, яке повагу вони у вас викликають. Тоді, можливо, через багато років ви і потрапите в «колі обраних». Але це не точно.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів