Чому на початку літа не можна їхати за кордон

Членкиня Спілки астрологів Юлія Богданова назвала несприятливі дні для подорожей влітку 2021 року.

Наприкінці весни і на початку літа нас чекають дві важливі астрологічні події: це місячне затемнення 26 травня і сонячне затемнення 10 червня.

У ці дні астрологиня Юлія Богданова закликала бути особливо обережними та не планувати масштабні проекти, закордонні поїздки і важливі переговори.

Поблизу цих затемнень, оскільки тут є особливі показники напруженості з Юпітером і Нептуном, потрібно бути особливо обережними. І взагалі у всьому щодо закордонних поїздок, переговорів і подібних тем. Тому п’ять днів до і після затемнення краще не планувати такі справи.

Астрологиня також зазначила, що 14 травня Юпітер – планета щастя і достатку – виявиться в знаку Риб, що вплине на взаємини між людьми і, можливо, викличе чимало конфліктів.

Два з половиною місяці ми зможемо спостерігати, як будуть спливати подробиці таємних справ. Якщо у вас є якісь секрети, то краще розповісти про них до 14 травня, тому що потім все таємне може стати явним. Весна і літо цього року не підходять для вкладень серйозних фінансів в нерухомість, тому від витрат варто відмовитися.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: відпочинок, прогноз астрологів, поради астролога