Шеф-кухар розкрив секрет ідеального приготування яєць
Шеф-кухар Метт Престон з Австралії розповів, на що звернути увагу при приготуванні яєць різним способом.
Його слова наводить видання Daily Mail.
- Кухар розповів, що при приготуванні яєць пашот потрібно звернути увагу на їх свіжість. Для цього він порадив розбити одне яйце з пачки в тарілку. Якщо білок розтікається калюжею навколо жовтка, варто приготувати яйця іншим способом.
- Щоб приготувати ідеальну бовтанку, слід перемішувати яйце і періодично прибирати його з самого гарячого місця на сковорідці.
- Класичну яєчню зіпсувати вкрай складно, вважає кухар. Якщо хочеться отримати хрустку скоринку, Престон радить додати вогню. А закрита кришка зробить таке блюдо ніжнішим і дасть білу плівку зверху жовтка.
- Щоб зварити яйця, слід занурити їх у холодну воду, а після доведення до кипіння варити три хвилини для того, щоб отримати яйця нарідко, п’ять для яєць в мішечок і вісім – для яєць накруто.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.