Ресторанна їжа виявилася смертельно небезпечною
Дослідники з Університету Айови виявили, що регулярне вживання їжі з ресторанів підвищує ризик хронічних захворювань і смерті.
Про це йдеться у статті Daily Mail.
Вчені зіставили дані про смертність з результатами дослідження здоров’я і харчових звичок. У ньому взяли участь 35 тисяч американців старше 20 років.
Люди, які частіше разу на день бувають в ресторані або купують на винос, підвищують ризик смерті в 1,49 раза.
«Напрошується висновок, що часте вживання їжі, приготовленої не вдома, - це, можливо, не сама здорова звичка», - говорить один з авторів дослідження Вей Бао.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.