Як звичайний аспірин зробить вашу зачіску неперевершеною

Користувачі мережі регулярно діляться своїми б’ютілайфхаками на популярних форумах. Як з’ясувалося, багато хто практикує миття голови з аспірином. З чуток, секрет розкішної шевелюри голлівудської актриси Дженніфер Еністон криється саме в тому, що своє волосся вона регулярно миє з аспірином.

Про те, що аспірин бореться не тільки з головним болем, але і сприятливо діє на волосся, знають не всі. Справа в ацетилсаліциловій кислоті, яка лежить в основі ліків. Тому аспірин діє як інші кислоти, але ще ефективніше через інші корисні речовини в його складі.

Зокрема, ацетилсаліцилова кислота обволікає зовнішню частину волосяних лусочок, акуратно згладжуючи їх пошкоджену структуру. Закриваючи лусочки і заповнюючи порожнечі, тобто пошкоджені ділянки, відновлює міцність волосяного покриву і запобігає (або стримує) випадання волосся.

Експерти виділяють цілий список корисних властивостей аспірину:

  • запобігає випаданню волосся;
  • відновлює пошкоджені ділянки волосинок, усуває їх пористість;
  • повертає природний блиск волосся;
  • зменшує жирність;
  • допомагає усунути лупу;
  • збільшує обсяг.

Як застосовувати

Для блиску волосся потрібно подрібнити в кашку три таблетки аспірину і розчинити їх в 15 мл шампуню або бальзаму. Потім слід нанести отриману суміш на вологе волосся, ретельно помасажувати, а потім змити.

Для збільшення об’єму волосся потрібно два яєчні жовтки змішати з чотирма потовченими таблетками аспірину. Отриману суміш нанести на вологе волосся, потримати 20 хвилин і змити відваром череди. Волосся буде залишатися пишним до трьох днів.

Для прискорення росту волосся три подрібнені таблетки аспірину рекомендують втирати в суху шкіру голови протягом 5 хвилин. Потім потрібно добре промити волосся і сполоснути відваром ромашки. Процедуру повторювати три рази в тиждень.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волосся, дженніфер еністон, Поради, краса, косметика