Що відчуває жертва привороту

Приворот – один із найбільш поширених магічних впливів.

Існує величезна кількість технік привороту, але всі вони переслідують одні цілі: викликати у конкретної людини сильні любовні почуття, яких немає без обряду, змусити її залишитися в парі проти його волі, або ж «заманити» в любовні стосунки того, хто не відповідає взаємністю. На жаль, мало хто замислюється не тільки про наслідки цього найсильнішого магічного обряду, а й про те, що відчуває «заворожений». Багато в чому це залежить від виду привороту і сили його впливу.

Про це йдеться у статті експертки з тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

  • Короткостроковий приворот – найслабший. Він діє від декількох годин до місяця. Такий приворот не несе сильних наслідків ні для ворожбита, ні для «жертви». Однак, остання часто в цей період відчуває легке нездужання, головний біль або слабкість. Після того, як приворот закінчить свою дію, «жертва» відчуває себе як після сильного сп'яніння, часто з втратою пам’яті на події, що відбулися і може з подивом виявити, що з якоїсь причини виявилася у відносинах з людиною, яка її до цього взагалі не цікавила.
  • Довгостроковий приворот ставиться на термін від місяця до кількох років. Такий вплив здійснюється тільки досвідченими магами і несе негативні наслідки для обох сторін в разі, якщо «жертва» не зможе щиро полюбити, а буде залишатися в парі через вплив чар. Найчастіше заворожений відчуває себе пригніченим, не розуміє, що з ним відбувається, починає пити або зловживати препаратами. «Жертва» в цій ситуації може впасти в депресію, тяжко захворіти і навіть померти, оскільки підсвідомо для неї – це єдиний спосіб звільнитися.
  • Постійним вважається приворот, зроблений на 7 років і кармічну відплату за нього несе ворожбит: з ним може бути все добре, але наслідки на собі відчують його діти або близькі родичі. «Жертва» ж такого тривалого впливу поводиться як одержима об’єктом «любові»: вона не помічає нікого навколо, може припинити відносини з сім'єю і друзями. Приворожений часто втрачає інтерес до роботи, стає схожим на зомбі, поступово занурюючись в депресію або тривалу хворобу. «Жертви» постійного привороту часто закінчують життя самогубством або смертю від нещасного випадку.

Перш ніж зважитися на приворот, задумайтеся про його наслідки.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія, стосунки, екстрасенси