Як зготувати курячу грудку з горіховою начинкою
4 Лютого 2021
Підготуйте два середніх філе курки, 30 г горіхів, по чайній ложці гірчиці, майонезу та олії, сіль. А для прикраси можете взяти помідори чері, листя салату й петрушку.
Філе обробіть на пласти, обітріть їх сіллю та залиште на 20 хв.
У блендері подрібніть волоські горіхи. Висипте їх у миску, додайте майонезу та гірчиці й змішайте все.
Філе намажте горіховою пастою. Загорніть філе в середину і сколіть зубочистками. Викладіть його на деко й змастіть олією. Запікайте при температурі 180 градусів С пів години.
Опісля вийміть зубочистки, наріжте філе шматочками, прикрасіть та подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.