Цікаві начинки для вареників

29 Січня 2021

3 – 4 картоплини відварити, потовкти, додати 150 г вареної перекрученої печінки, перекрутити  до золотистого підсмажену цибулю.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

0,5 кг яблук почистити, нарізати соломкою або крупно потерти, пересипати цукром, через 15 хв відцідити, можна додати корицю.

Цибулю, болгарський перець та печериці нарізати кубиками, злегка обсмажити, додати посічену петрушку і м’який сир.

Капусту й цибулю дрібно порізати, обсмажити, з’єднати із м’ясним фаршем.

Квасолю відварити, потовкти, змішати з підсмаженою цибулею та вареними грибами.

Гарбуз потерти, посолити (чи поцукрити), через 30 хв. відтиснути. В солоний додати часник і петрушку, в солодкий – ваніль і корицю.

250 г маку перемолоти, залити 100 мл окропу, вкутати на 20 хв., додати 0,5 скл. цукру або 3 ст. ложки повидла і 2 ст. ложки манки (за потреби долити окропу). Можна додати цедру апельсина або лимона.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, рецепти