Як зварити варення з апельсинів: простий рецепт
29 Грудня 2020
Аби зварити смачне варення, вам знадобиться по кілограмові апельсинів та цукру, а також сік з одного лимона.
Вимиті апельсиини залийте водою та варіть на маленькому вогні 10-15 хв (поки цедра не стане м’якою). Опісля зллийте воду та дайте апельсинам охолонути. Наріжте їх маленькими шматками. Нарізані апельсини перекладіть у глибоку каструлю та засипте цукром. Чекайте, аби вони пустили сік.
Варіть їх на маленькому вогні півтори години та постійно помішуйте. Можете додати лимонний сік. Готове варення розлийте в баночки й зберігайте в темному прохолодному місці.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.