Андрій Разумовський: «Сьогодні «Інвестор» будує понад 50 000 квадратних метрів житла»

2020 рік став справжнім викликом для майже усіх сфер бізнесу. Коронавірус та карантин змусили і дрібних підприємців, і великі компанії змінювати підходи та методи роботи. Хто зумів швидше переналаштуватися та запрацювати по-новому — вийшов з карантину без серйозних втрат або й зі здобутками. 

Такий шлях пройшла Будівельна компанія «Інвестор», директор якої Андрій Разумовський 23 грудня поспілкувався з журналістами під час підсумкової пресконференції. Говорили про досягення та успіхи 2020 року, роботу в нових реаліях, майбутні проєкти, депутатські обов'язки та інше.

t1.ua пропонує найцікавіші цитати з пресконференції.

ПРО КОРОНАВІРУС І КАРАНТИН

Коли розпочався карантин, ми перейшли в режим онлайн, але фактично лише на два дні – понеділок-вівторок. Перед нами постав вибір: не працювати або ж продовжити роботу. Оскільки ми займаємося нерухомістю, нам довіряють замовники і ми маємо виконувати наші зобов’язання — після наради вирішили в четвер вийти на будмайданчики, хто міг працював онлайн. 

Ми залучили всі ресурси, щоб добудувати об’єкти, за якими мали зобов’язання. І нам повністю це вдалося.

До слова, в ті дні ми почали ремонт в Боголюбах в ковідному госпіталі. Тоді були люди настільки перелякані, що в госпіталі, де не було ковідних хворих, боялися працювати.

Ми зібрали хлопців-добровольців, які буквально за декілька тижнів відремонтували місце для встановлення комп’ютерного томографу. 

Загалом ми працювали спокійно з дотримання усіх заходів безпеки. І в нас був зріст темпу. Ми будували швидше, ніж зазвичай. Це дивувало наших клієнтів. Вони приїжджали на об'єкти і запитували: ви працюєте?

Зауважу, що під час перших трьох місяців карантину не захворів жоден працівник на будівництві.

Проєкт дитячого майданчика на ЖК «Амстердам»

Проєкт дитячого майданчика на ЖК «Амстердам»

Такого ґатунку майданчиків в Луцьку ще не було. Він розташується на території 4 000 квадратних метрів.

Крім того, будуть невеликі майданчики біля ЖК «Амстердам» і простір для сусідів у самій будівлі.

GALLERY-721

 

ПРО ЖК «АМСТЕРДАМ»

У ЖК «Амстердам» ми переходимо на монолітне будівництво та керамічні блоки. Вони є більш екологічними, сучасними та теплішими. Керамічний блок дозволяє перейти на новий рівень архітектури та швидше зводити наші об’єкти.

В «Амстердамі» буде сучасна система опалення, яку я не бачив у Волинській та сусідніх областях. Ми зводимо модульну котельню, яка постачатиме гарячу воду в будинок. У підвалі буде індивідуальний тепловий пункт, який вирінюватиме тиск. Також ІТП буде в кожній кватирі, щоб змішувати гарячу і холодну воду, а потім подавати куди необхідно.

Для того, щоб зменшити витрати на обігрів, на даху встановимо сонячні колектори. За нашими підрахунками вартість опалення на квадратний метр буде в рази менша від існуючої на сьогоднішній день.

Плюс це безпечніше. У квартирах не буде встановлено газових котлів, які є певними точками ризику.

Нашу команду інколи запитують: чи страшно робити щось нове? Я відповідаю: колись в Луцьку змонтували перший автономний котел в житловому будинку. В тому ж будинку був утеплений фасад і пластикові вікна.  А сьогодні це стало нормою. І я думаю, що ми створюємо нову норму.

До речі, модулі котельні будуть замінні. Коли один вийде з ладу – його легко замінити іншим.

↓ ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗВІТ З БУДМАЙДАНЧИКА ЖК "СТРУМОЧОК" ТА ЖК "АМСТЕРДАМ" ↓

ПРО НОВИЙ СЕКРЕТНИЙ ПРОЄКТ

Ми сьогодні зводимо будинок, де буде 6 квартир з ремонтом. Це експериментальний будинок. За роки роботи ми переконалися, що є група клієнтів, яка не хоче робити ремонт або жити в будинках, де він робиться. Тому ми повністю все зробимо, а людина зможе заїхати і жити в ньому. Ми випробовуємо такий формат.

Не можу розповісти, де він буде. Ми презентуємо вже готовим і на кухні проведемо зустріч з пресою.

Це буде наступного року. Наразі він збудований і там якраз роблять ремонт.

ПРО ЖК «СУПЕРНОВА»

На цьому об'єкті зведені на 100% 5 будинків. Пятий вже з усіма мережами. Січень-лютий здамо. Ми розпочали сьомий будинок, готові фундаменти на 5 під'їздів. Мінімум два під'їзди в 2021 році введемо в експлуатацію.

Після зведення п'ятого будинку ми перейдемо до третьої черги — шостого та восьмого.

Біля шостого ми зведемо дитячий садочок і це точно буде сучасний, крутий проєкт, якого ще не бачили на Волині. Він буде відокремлений, подалі від місця проїзду автомобілів.

Восьмий будинок буде максимально високий — 12 або й 14 поверхів. Він буде нагадувати перевернуту літеру «П». Два високі будинки, які буде з’єднувати 5-поверховий. На його даху буде оглядовий майданчик, з якого буде видно все Старе місто Луцька. 

↓ ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗВІТ З БУДМАЙДАНЧИКА ЖК "СУПЕРНОВА" ↓

ПРО БУДІВНИЦТВО В КОВЕЛІ

У Ковелі ми майже завершили третій будинок ЖК «Парковий квартал», вже монтуємо дах.

У цьому місті будуть нові будинки від «Інвестора». Є попит на житло, працює наша дільниця. Гарне місто. Не знаю, чи будемо будувати таунхауси і котеджі. Нам надходили різні пропозиції, але ми не побачили, що вони підходять для таких проєктів.

У нас є ще одна ділянка, де ми проектуємо новий об’єкт. Він буде «нашим» по ідеології.

Загалом сьогодні «Інвестор» будує понад 50 000 квадратних метрів житла.

↓ ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗВІТ З БУДМАЙДАНЧИКА ЖК "ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ" ↓

ПРО МОРАТОРІЙ НА БУДІВНИЦТВО В ЛУЦЬКУ

Це тимчасове доречне рішення. Бо місту шкодить, що його розбудовують без Генерального плану. Хаотично. Має бути межа.

Нерухомість дуже важлива для міста, але вона має бути в певних рамках. Мають бути мережі, правильні заїзди тощо. Наприклад, сьогодні в центрі міста звели багато об’єктів і стало складніше їздити дорогами.

Генплан треба доробити і затвердити. 

ПРО ДЕПУТАТСТВО

Я балотувався, бо наша команда має досвід у будівництві, в сучасній архітектурі. Ми можемо внести новий погляд в розбудову міста.

Під час передвиборчої кампанії багато спілкувався з мешканцями мого округу №5. Люди самі знають, що їм треба. Наприклад, ми відновили деякі дитячі майданчики. За РАЦСом облаштували невеликі зони для відпочинку з лавочками та гойдалками.

Але мене як людину, яка займається будівництвом, цікавлять великі об'єкти. Для прикладу, щоб в нас запрацювала нормально 13-та школа, щоб в школі №27 з'явився спорзал, щоб відкривали нові дитячі садочки. 

Мені однаково, хто це буде будувати. Головне, щоб було якісно зроблено. 

 

ПОБАЖАННЯ НА 2021 РІК

Ми маємо поважати і підтримувати один одного, бо пливемо в одному човні. Не можна гризти один одного і бути егоїстами. Бажаю бути добрими, щирими і відповідальними.

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: 

Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Андрій Разумовський, Волинь, луцьк, Бізнес, Будівництво