З’ясовувати стосунки, зраджувати, планувати важливе: що не можна робити під час місячного затемнення

4 Червня 2020

Перше Місячне затемнення, 5 червня, відкриває літній довгий «коридор затемнень». Затемнення Місяця робить нас «половинчастими», нам важко сприймати реальність такою, як вона є. Люди під його впливом упереджені, несправедливі, й часто неадекватні.

Про це пише практикуючий астролог Маріанна Малина.

«Затемнення в цьому незвичайному році нестандартні – вони теж йдуть вервечкою. Їх не два підряд, як завжди, а цілих три!

Спочатку буде Місячне затемнення 5 червня, потім Сонячне 21 червня, а потім знову Місячне 5 липня.

Тобто так званий «коридор затемнень» у нас розтягнеться на добрий шмат літа!

І саме в період «коридору» буде задкувати максимальна кількість планет. До вже відомої нам вервечки Плутон-Сатурн-Юпітер-Венера приєднається ще й Меркурій!

Найбільша кількість ретроградних планет припадає на період з 18 по 25 червня, якраз в період впливу Сонячного затемнення, яке саме по собі визначне, бо припадає на день Літнього сонцестояння. Про нього мова буде йти пізніше.

Але, нагадаю, що не варто планувати важливих подій на вказаний період. А якщо по хорошому, то не варто планувати нічого важливого вже відсьогодні й аж до 12 липня.

Зараз нас цікавить перше Місячне затемнення, 5 червня, яке відкриває наш літній довгий «коридор затемнень».

На початку, хочу пояснити, що таке Місячне затемнення з астрономічної та езотеричної точки зору.

Астрономічно – Місячне затемнення це опозиція Сонця і Місяця, тобто Сонце та Місяць знаходяться навпроти один одного. Власне, навпроти один одного вони знаходяться кожного місяця в Повню, відмінність затемнення в тому, що вони настільки точно навпроти один одного, що між ними знаходиться Земля, яка закриває Місяць своєю тінню.

З езотеричної точки зору, Сонце символізує «світло» нашої свідомості, а Місяць символізує нашу підсвідомість. Тобто Сонце і Місяць це такі собі Ян та Інь нашої душі. Можна провести аналогії і з нашими півкулями головного мозку, де Сонце – ліва півкуля, логічна, а Місяць – права півкуля, творча.

Не секрет, що ми двоякі істоти, дуальність – в нашій природі. Тому ми легко ділимо світ на протилежності. Міфологія описує це як історії про «розділених близнюків» чи «розлучених закоханих», які «завжди поряд і ніколи разом».

Основна духовна задача, так зване «просвітлення», об’єднати ці протилежності. Для кращого розуміння того що я тут написала відсилаю вас до старого фільму з назвою «Леді Яструб», де в образній формі ця інформація подається.

Нагадую, що з об’єднанням пов’язано Сонячне затемнення, а Місячне, навпаки – пов’язано з роз’єднанням.

Отже 5-го червня Сонцем і Місяць з астрологічної точки зору будуть не тільки максимально далекі одне від одного, а ще й, в повному сенсі слова – розділені. Між ними стане Земля і закриє Місяць своєю тінню.

Якщо вдатися до образності, і згадати аналогію наших світил з півкулями головного мозку, то Місячне затемнення це така собі символічна лоботомія (операція, при якій праву півкулю мозку відділяють від лівої). Як показує практика, пацієнти після такої операції робляться неповноцінними.

Що ж з впливом затемнення? Воно теж робить всіх нас на деякий час трохи неповноцінними!

Затемнений, відділений Місяць втрачає свої захисні функції, ми більше не можемо покладатися на мудрість своїх підсвідомих реакції, на свої інстинкти. Мудрість незчисленних поколінь наших предків більше не допомагає нам. Ми лишаємося без підтримки, наче діти, що лишилися без нагляду матері.

Затемнення Місяця робить нас «половинчастими», нам важко сприймати реальність такою, як вона є. Люди, під його впливом упереджені, несправедливі, й часто неадекватні.

Зрозуміло, що в такому стані не варто приймати важливих рішень, не варто мати справи зі складною небезпечною технікою, не варто займатися ризикованими видами спорту, не варто лізти в гори, на глибину, і краще, взагалі нікуди не лізти, навіть з викруткою до розетки.

Те саме стосується і фінансових справ та справ сердечних. Навіть, якщо у вас є якісь претензії до партнера не варто в цей час з’ясовувати стосунки. Бо можна все в один момент розбити, а склеїти потім не вдасться. Слід також пам’ятати, що в цю пору не варто крутити нові романи, а тим більше «плигати в гречку», бо це цілком може зруйнувати ваше життя.

В Місячне затемнення слід розуміти, що адекватної поведінки не можна очікувати ні від себе, ні від оточуючих.

Поточне затемнення проходить під складною конфігурацією, а саме під негативним впливом Нептуну та Марсу. Я розгляну це, а також розкажу про кармічний вплив поточного затемнення, в наступному дописі.

А зараз нагадаю, що в затемнення особливо уважними треба бути людям, які народилися під зодіакальними знаками Стрільця, Близнюків, Діви та Риб. Це буде стосуватися тих, хто народився всередині знака (Сонце біля 15 градуса), це приблизно 4 – 8 грудня, 3 – 7 червня, 3 – 7 березня та 5 – 9 вересня», - наголошує астролог.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, затемнення, місячний календар, прогноз астрологів, поради астролога