Зареєстрували петицію з вимогою демонтувати частину Старого ринку Луцька

6 Лютого 2020

У Луцьку зареєстрували петицію під назвою «Ліквідування з території «Старого ринку» торгових контейнерів, що станом на 04.02.2020 встановлені всупереч закону».

Документ з'явився на сайті електронних петицій 5 лютого.

«У зв’язку з обставинами, що тривають з 03.02.2020 за участю осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність на території «Старого ринку» та зважаючи на їх заяви, з приводу того, що значна частині жителів міста Луцька підтримує їхню позицію залишити ринок в існуючих межах, а також з метою відображення об’єктивної думки жителів міста з числа тих, хто не є активним учасником зазначеного конфлікту, вважаю за необхідне зареєструвати е-петицію щодо «Ліквідування з території «Старого ринку» торгових контейнерів, що станом на 04.02.2020 встановлені всупереч закону», - йдеться в заяві.

«Ліквідація вказаних об’єктів пришвидшить належне облаштування зазначеної ділянки міста та приведення її до належного стану відповідно до санітарних норм, а також нестиме позитивний результат для покращення благоустрою міста в цілому», - вказано в документі.

Щоб проголосувати — натискайте на посилання: https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1396

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, ринки, скандал