Французьке каре: кому підійде зачіска, способи укладки

Пригадайте, елегантна дівчина, яка перша асоціація? Найчастіше це образ французької, юної, легкої, весняної, на фоні Ейфелової вежі, можливо у береті, але безперечно із зачіскою каре. Так повелося, що саме ця країна була першою законодавицею моди у світі, тож не дивно, що з’явився такий термін, як французьке каре, яке може бути витонченим, сміливим, бешкетним, безтурботним. Все це описує одну модель, але із різним виконанням стрижки та різноманітного варіанту вкладання волосся.

Ще з давніх часів, стародавніх цивілізацій була відома форма зачіски каре. Вважається, що започаткували її використання у Єгипті, та носили як жінки так і чоловіки. Це обумовлено легким доглядом, практичністю, та красою. Сучасні тенденції моди диктують вільне носіння, трохи невимушеності в образі, такий варіант приваблює все більше жінок, які цінують час та практичність, бо на вкладання французького каре витрачають  лічені хвилини. Такий образ підходить для активних дівчат.

У виконанні майстрами об’єднані 2 технології, класична - пряма лінія зрізу, та градуювання кінчиків, тобто добре філірують. У загальному вигляді така форма матиме не чіткі лінії, але здаватиметься об’ємною. Використовують 3 типу довжини:

  • Коротка: до середини вилиць;
  • Середня: ледве торкається лінії плечей;
  • Довга: все що нижче.

Зазвичай, додають густого чубчика, але це не є обов’язком елементом, і модель виглядає шикарно  без нього. Форму вистригають прямою, арковою чи асиметричною. Безперечно, з таким багатим вибором моделей, кожна жінка, під керівництвом професійного перукаря обере своє фантастичне французьке каре.

Кому підходить французьке каре?

Кейт Бланшет и Маріон Котіяр

Міранда Керр и Тейлор Свіфт

Опираючись на все це, неодмінно треба спробувати одного разу, щоб закохатись у французьке каре. Це як перший поцілунок, варто зробити один раз, щоб потім не стримувати себе.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, Зачіски, жінки