Команда «Епікур» пробігла естафету «навколо Землі» (фото)

Яскравим  прикладом інноваційних брендів України, які використовують здоровий спосіб життя для побудови своєї корпоративної культури став бренд натуральної курятини “Епікур”, яку виготовляють на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики.

 Корпоративна бігова команда Epikur налічує понад 200 співробітників. Під час регулярних тренувань вони знайомляться ближче, спілкуються, радяться та навіть вирішують робочі питання.

 У січні 2020 року традиційно в команді підбивали підсумки попереднього року. Віталій Карпець, керівник відділу соціального та корпоративного розвитку підприємства, поділився статистичними даними бігового клубу з додатку STRAVA за 2019 рік.

 STRAVA - мобільний додаток, завдяки якому автоматично ведеться облік набіганих кілометрів професійних бігунів та аматорів.

 “Скажу прямо, отримавши загальний результат 40 104 кілометрів, не відразу провели паралель з довжиною екватора. Вже з часом коли між собою розмовляли, хтось сказав, що якби ми бігли естафети, то пробігли навколо Землі. Тоді відразу загуглили і зрозуміли, що дійсно, ми змогли оббігти навколо нашої планети по екватору, та навіть трохи більше,” - розповів Віталій.

 Довідка

Довжина лінії екватора Землі становить 40 075 кілометрів.

 В Epikur вважають, що біг дозволяє виховати в собі цілеспрямованість, бажання перемогти і зробити більше ніж можеш, що вкрай необхідно для успіху в роботі та житті. Це водночас тімбілдинг та інструмент кращого розуміння один одного, спосіб вирішити у вільній формі робочі питання. Це ще одна можливість подорожувати та приймати участі з #EpikurTeam на марафонах України та Європи! З бігом епікурівцям #ЕнергіїВистачитьНаВсе.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт