Що смачного приготувати вдома на Новий рік (фото)
Покровителем нового 2020 року є Білий Щур, який є невибагливим гризуном, тож на столі може бути все, що ви любите.
На новорічному столі повинен переважати білий колір – символ року Щура. Прикрашати страви на святковому фуршеті слід тертим сиром або курячим білком. Для прикрашань також підійдуть горіхи, - пише 24 канал.
Щоб догодити Білому Щуру, новорічний стіл 2020 повинен бути прикрашений у світлих тонах. Окрім традиційних закусок, не забудьте про салати, адже це обов'язковий атрибут Нового року. Окрім салатів приправлених майонезом, ви можете приготувати легкі овочеві салати з оливковою олією з додаванням великої кількісті зелені. Запам'ятайте, що подавати їх треба у невеликих порціях, адже щур багато не їсть.
Прикрашання столу в світлих тонах
Меню на Новий рік 2020
Закуска холодна
– Нарізка овочів (перець болгарський жовтий, помідор жовтий, броколі, селера, огірок, оливки, зелень);
– Нарізка сирів (камамбер, брі з медом чи смородиновим джемом);
– Нарізка м'ясних виробів (шинка, буженина, ковбава, рулет);
Закуска "Мишка"
Інгредієнти:
– 180 грам плавленого сиру;
– 150 грам твердого сиру;
– 150 грам крабових паличок;
– 2 яйця;
– 1 зубчик часнику;
– 2 ст.л майонезу;
– редиска;
– сіль, перець.
Рецепт приготування закуски "Мишка"
1. Відваріть яйця, остудіть і очистіть.
2. Натріть яйця і плавлений сир на дрібній тертці.
3. Натріть крабові палички (декілька крабових паличок залиште для прикраси).
4. Терті крабові палички відправити в тарілку з яйцями і сиром.
5. Видавіть часник через часникодавку. Додайте майонез. Посоліть і поперчіть за смаком. Натріть твердий сир.
6. З сирної маси сформуйте невеликі кульки і обваляйте їх в тертому твердому сирі.
7. Редиску наріжте тонкими кружечками. Червону частину крабової палички наріжте тонкими смужками.
8. З сирної маси зробіть форму щура (овальну, з загостреним кінцем з одного боку).
9. З чорного перцю зробіть очі і ніс, з редиски – вушка, а з смужки крабової палички – "хвіст".
10. Прикрасьте зеленню, редискою, шматочками сиру.
– Бутерброди з ікрою чи з сиром;
– Роли та суші;
– Сирні кульки.
Закуска гаряча
– Реберця в маринаді;
– Котлета по-київськи;
– Рулет з яловичини.
Салати
Салат з куркою та картоплею "Білий щур"
– "Грецький".
Основна страва
– Запечений кролик;
– Качка з яблуками;
– Лазанья;
– Паста з тунцем.
Десерт
– Нарізка фруктів (апельсин, мандарин, ківі, банан, ананас, ягоди);
– Фруктовий торт;
– Ягідний десерт.
Напої
– Біле вино, шампанське, солодкий лікер чи коктейлі на будь-який смак.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.