«Виноградне божевілля»: кухар Євген Клопотенко поділився рецептами надзвичайних страв
18 Вересня 2019
Солодкість винограду ідеально підлаштовується до будь-якого смаку. До м'яса, до сиру, в салат, в рис, в десерт - про це говорить відомий кухар Євген Клопотенко.
Надзвичайними стравами він поділився в Instagram.
«Виноградне безумство, привіт. Я нудьгував. Тому що виноград - це та деталь, яка робить їжу вибуховою. Не вірите? Розповідаю, що приготувати.
- Просто запечіть виноград. З свіжомеленим перцем і оливковою олією. Це так просто, але так вау, що забуваються всі слова. Їжте як гарнір до м'яса. Ваше життя розділиться на «до» і «після». Попереджаю, колишніми ви вже ніколи не станете.
- Варення з винограду з ваніллю. Ніби вас на прощання поцілувало літо. З поцілунком воно передало всю солодкість і тепло. Щоб вам було простіше жити далі. Щоб вечорами, коли сумно, холодно і самотньо, ви брали ложечку варення, додавали до м'яса / м'якого сиру / сиру з пліснявою і посміхалися.
- Салат з сочевицею і виноградом. Божественно. Ось тільки уявіть: щільна сочевиця, солона бринза, солодкий виноград, гостра рукола. Будь-яке слово тут зайве. Просто спробуйте.
- Тарталетки з козячим сиром і виноградом. Пісочне тісто, м'який сир, виноград, який своєю соковитістю балансує важкий і різкий смак інших складових. Вибачте, але це геніально.
Зійдіть з розуму від винограду!».
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.