Слава Камінська показала свого переслідувача, котрий їй погрожує

19 Серпня 2019

Нещодавно популярна українська співачка, учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська розповіла про чоловіка, який її переслідує.

У Instagram співачка звернулася до своїх прихильників з проханням впізнати чоловіка.

Так, за словами зірки, чоловік вже тривалий час пише їй в соцмережах і навіть загрожує. Але недавно кривдник перейшов межу, спробувавши вдертися в квартиру Слави Камінської.

«Дорогі друзі та всі хто на мене підписаний !! Прохання впізнати ось цю людину (див. На відео). Не впевнена, що він психічно здоровий... Довгий час переслідує мене в соцмережах з усілякими погрозами. Крім того, сьогодні він намагався вдертися в мою квартиру. Буду дуже вдячна, якщо хтось впізнає цю людину, для того щоб я написала заяву в поліцію із зазначенням його даних. Дякую !!», - пише Слава.

На відео Слава звертається до чоловіка на ім'я Роман з проханням залишити її будинок, однак він умовляв співачку відкрити двері і забрати лист. Більш того, Слава Камінська показала листування, в якій користувач під ніком «life_ua_queen» заявляє, що хоче вбити свою матір.

Слава Камінська показала переписку з невідомим.

Раніше ми також писали, що співачка Злата Огневич розповіла про напад, який здійснив чоловік, який переслідував її багато років. Артистка дивом врятувалася від кривдника.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд