Українська «міс» вийшла заміж за удвічі старшого російського олігарха (фото)

8 Липня 2019

Володарка титулу «Міс Блонд Україна 2013» Ольга Клименко вийшла заміж за російського олігарха Ігоря Кесаєва, який займає 35 місце в списку Forbes.

Про це повідомляє РБК-Україна.

52-річний Ігор Кесаєв розбагатів на продажу алкоголю і тютюну, також він є власником мережі супермаркетів «Діксі», «Вікторія», «Брістоль», «Червоне&Біле», компанії «Мегаполіс» з продажу сигарет і 340-метрової вежі «Меркурій Сіті Тауер».

Роман між українською переможницею конкурсу краси Ольгою Клименко та Ігорем Кесаєвим почався ще в 2016 році, коли олігарх був одружений на Стеллі Кесаєвій. Вперше їх помітили разом на концерті в Московській консерваторії.

У 2017 році він офіційно розлучився з першою дружиною. Стелла Кесаєва займається мистецтвом, у неї власний фонд і вона спеціалізується по сучасним художникам.

У всіх інтерв’ю вона як і раніше називає Кесаєва чоловіком і дякує за участь в своїх проектах. Старша дочка Кесаєва також зайнялася мистецтвом і готується відкрити галерею в башті, яка належить батькові. У тій же вежі, але на 1 поверсі, відкрився новий ресторан, який належить тепер другій дружині Кесаєва – Ользі.

28-річна Ольга Клименко народилася в Житомирі, отримала освіту в Національному авіаційному університеті в Києві по спеціальності «соціологія». У 2013 році виграла конкурс «Міс Блонд Україна», а в 2014 році перемогла у міжнародному конкурсі краси в Лівані.

Зараз вона займається своїм рестораном і як раніше вона зізнавалася в інтерв'ю – у сфері її інтересів - караоке і стрип-пластика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японка перетворила себе на живу «шарнірну» ляльку (фото)

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Світ, Політика, Фото