Співачку Камалію пограбували: деталі інциденту

12 Травня 2019

Співачку Камалію і її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура обікрали в Римі.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За словами артистки, вона разом з чоловіком і дітьми відпочивала на круїзному лайнері в Італії. Після сходу на берег з корабля у її чоловіка вкрали рюкзак з речами і документами.

«У Арабелли і Мірабелла були великодні канікули в школі. Ми вирішили взяти їх в подорож і забронювали чудовий восьмиденний круїз з Риму на судні. Ми прибули в Рим 1 травня і вийшли в зал для зустрічаючих. Захур з Арабеллою пішли купити води, а я залишилася з усіма речами. Хтось раптово постукав мене по плечу і ламаною французькою запитав, як можна пройти в зал вильоту. У цей момент його спільник забрав рюкзак Захура на одному з візків (про це я дізналася пізніше). Через пару хвилин з'явилися чоловік з донечкою. Ми збиралися вже штовхати наші візки, коли Захур виявив пропажу рюкзака з усіма документами ... », - розповіла зірка. 

Камалія додала, що вона відразу ж повідомила про те, що трапилося в поліцію , але їй відмовилися допомогти.

«Ми повідомили в поліцію, але вона була марна. Мені здалося, що вони взагалі були частиною всього цього фарсу ... Навіть не спромоглися пройти на місце злочину! Просто дали нам довідку, яка підтверджує, що сталася крадіжка, і без сорому заявили, щоб ми їх просто так не турбували», - написала співачка.

Наступного дня сім'я Камалії отримала свої документи в українському посольстві. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство, пограбування, поліція, аеропорти, Таблоїд