Могилевська ошелешила еротичним відео, показавши голі сідниці

11 Травня 2019

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка показала струнку фігуру на відпочинку, зважилася на більш відверті кадри з відпустки в Єгипті.

Зірка здивувала пікантними кадрами, засвітивши оголені сідниці. Спокусливі фото і відео 43-річна Наталя опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На них співачка грайливо позує в чорній білизні, трохи прикриваючись завісою, передають «Факти».

Спокусливі фото Наталя супроводила постом, в якому розповіла про перевтілення і поділилася своїм досвідом.

«Я змогла схуднути і народитися заново тільки після того, як пробачила свої недосконалості. Полюбила всі свої таланти з вдячністю до Всесвіту, який мене ними обдарував», – написала під знімками та відео Могилевська і запросила на свій майстер-клас, в якому говоритиме про любов до себе.


Таке відверте відео стало великою несподіванкою для її шанувальників. Адже раніше Наталя завжди була стриманою і не публікувала настільки відверті кадри. Прихильники співачки буквально приголомшені неочікуваною витівкою Могилевської. У коментарях вони відзначили сміливість артистки та її струнку фігуру.

«Це дуже красиво і сексуально», «Яка Ви неймовірно жіночна і красива дівчина», «Ви шикарно виглядаєте!», «Наталю, браво! Шикарна фігура!», «Щодня ??усе красивіша і красивіша. Відео просто відпад!», «Наталія, Ви – приклад для наслідування! Маєте чудовий вигляд!», «Наташо, як сексуально виглядаєш! Надихає!» – пишуть у коментарях.

Але знайшлися і такі, хто вважає пост Могилевської божевіллям. «Світ божеволіє. Пані Наталю, ви чудова співачка, чудова людина, і це ваші основні переваги, але аж ніяк не гола дупа», «Блін, ну навіщо це, адже всі знають, що у вас талант, ви розумниця і красуня. Гузна показують ті, кому показати просто нічого», «Це вже було зайве, Наташо», «Сподіваюся, це не стане постійною рубрикою тепер», «Розчарування», – обурюються здивовані підписники.

Сама ж Наталія вважає, що «в будь-якому віці можна виглядати прекрасно, головне – бажання і праця». Навіть на відпочинку вона стежить за своєю формою: щодня займається танцями і робить пробіжки.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, наталя могилевська, Відео