Лобода зі скандалом покинула російський «Голос»

2 Травня 2019

Співачка Світлана Лобода, яка була тренером російського «Голос. діти», залишила проект через скандал, що розгорівся навколо перемоги дочки співачки Алсу - 12-річної Мікелли Абрамової.

Після того як за дочку співачки Алсу і банкіра Яна Абрамова, яка була підопічною Лободи, проголосували 56,5% глядачів, в Мережі піднялася хвиля обурення.

Глядачі стверджували, що за перемогу дівчинки просто «заплатили» заможні батьки. Також обурення глядачів викликав номер Мікелли.

В додатковому етапі конкурсу дівчинка виконувала пісню «Герой не мого роману» - недавно померлої Юлії Началової.

Користувачі Мережі відзначили, що з боку тренера такий хід можна вважати маніпуляцією. До «розборок» в Мережі приєдналися також зірки російського шоу-бізу, частина з яких підтримала дівчинку.

Внаслідок скандалу навколо «Голосу», гендиректор російського «Першого каналу» Костянтин Ернст пообіцяв перерахувати результати голосування.

Після того, що сталося Світлана Лобода вирішила більше не брати участь в проекті «Голос». Про це повідомила її продюсер Нателла Крапівіна на своїй сторінці в Instagram. Поштовхом до публікації такого поста, стало те, що російський «Перший канал» зняв з ефіру підготовлений фільм про проект, щоб перерахувати голоси.

«Я щаслива, що у нас були наші діти: чисті, талановиті, чесні. Я знаю, що інтернет підірваний і такого градуса я не відчувала давно. І це говорить про те, що наші люди вміють відчувати і співпереживати», - написала Крапівіна.

Також продюсер Лободи закликала громадськість не звинувачувати і не тролити дітей. 

« Я думаю, для нас історія «Голосу» закінчена. Дякую всій нашій команді», - написала вона.

Мати переможниці конкурсу, співачка Алсу, за два дні після фіналу не дала жодного коментаря, а також закрила від коментарів свою сторінку в Інстаграм.

Мікелли Абрамова - молодша дочка Алсу і бізнесмена Яна Абрамова. Також у пари є 12-річна дочка Сафіна і трирічний син Рафаель.

До участі в проекті Мікелли співала і писала пісні англійською мовою.

Нагадаємо, що Алсу - дочка екс-віце-президента нафтової компанії «Лукойл» Раліфа Сафіна, почала кар'єру в юному віці. Перший кліп артистка випустила в 15 років, а в 17 виступила на конкурсі «Євробачення»-2000, посівши друге місце.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, світлана лобода, скандал, конкурси