Олег Винник не зміг зібрати величезну суму для хабарю, аби поїхати на «Євробачення»

3 Березня 2019

Український співак Олег Винник зізнався, що не зміг поїхати на  «Євробачення», адже організатори конкурсу зажадали величезний хабар.

Сенсаційне зізнання Винник зробив Катерині Осадчій в програмі «Світське життя» - пише politeka.

Олег Винник зізнався, що планував представити Україну на «Євробачення» в Німеччині, яке пройшло в 2011 році. Для цього він навіть підготував німецько-українську пісню.

Однак ще в Україні йому поставили нечувану ціну: «600 тисяч чи то доларів, то чи євро». Співак заявив, що тоді не зміг собі дозволити таку розкіш. «Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу», – розповів Олег.

Незабаром після цього Олег Винник поговорив зі своїм колегою з Норвегії, який виступав за свою країну на «Євробаченні» близько 20 років тому. Співакові стало цікаво, у скільки норвежцю обійшлося участь в музичному конкурсі. Виконавець відповів українцеві: «Для мене це було так дорого. Я купив костюм за 450 доларів».

Артист зазначив, що сьогодні ситуація дещо інша. За його словами, поїздка на «Євробачення» від України впала в ціні. Так конкурсант повинен заплатити близько 150 тисяч доларів. Як зазначив Олег Винник, тепер він може оплатити таку суму і представити свою батьківщину на міжнародному конкурсі.

Раніше артист розкрив в інтерв’ю інший секрет. Виявилося, Олег Винник може похвалитися хорошими кулінарними здібностями.

 «Я можу приготувати все, крім випічки. Можу в ресторані спробувати якусь страву і приготувати вдома не гірше, а може і краще! Якщо гості приходять – дивую їх стравами тайської і кантонскої кухні, або українським борщем! », – заявив співак журналістам.

Завдяки своєму кухарському таланту виконавець навіть потрапив в комічну ситуацію. Одного разу він зварив в гостях у німецьких друзів каструлю борщу, який отримав масу компліментів. А через півроку господарі почастували його тим же блюдом. Вони зізналися, що кілька місяців зберігали борщ від Олега Винника.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, олег винник, євробачення