«У нас просто інша реальність», – Вакарчук про стосунки з російськими музикантами

19 Лютого 2019

Співак і громадський діяч, фонтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розповів про свої теперішні стосунки з російськими музикантами.

В інтерв’ю одному з українських видань він наголосив, що давно не спілкується з більшістю тих знайомих і друзів, з якими мав певні творчі чи тісні контакти до 2014 року, – пише Today.ua.

«Ми давно не спілкуємося з більшістю тих знайомих і друзів (з Росії – ред.), з якими ми мали якісь творчі чи тісні контакти до 2014 року. Не тому, що ми поображалися один на одного, а тому що у нас просто інша реальність», – зазначив він.

Вакарчук наголосив, що наразі Росія веде з нами війну, і культурна політика є частиною цієї гібридної війни.

«Я не маю жодних ілюзій з цього приводу. Разом з тим, безумовно, там залишаються люди, з якими я особисто можу зідзвонитися. Але цікаво, що ці люди сповідують абсолютно ті самі принципи, що і я. Фактично в своїй країні вони в глибокій опозиції», – зазначив він.

При цьому Вакарчук додав, що в його оточенні немає людей з РФ, з якими довелось розірвати стосунки через події на Донбасі і в Криму.

«Я навіть можу цим в якомусь сенсі пишатися, тому що коло спілкування в Росії у нас завжди складалося з людей, на мою думку, думаючих і людей з принципами. Більшість з них або повели себе по відношенню до України максимально по-товариськи, або мали розум просто мовчати», – розповів фронтмен «Океану Ельзи».

Читайте також:

Вакарчук закликав до третьої революції – «в головах»

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Політика