Гурт «Антитіла» виграв суд проти луцького підприємця (фото)

11 Лютого 2019

Судова справа «Антитіла – Лапковський» завершена перемогою відомого українського гурту.

Про це музиканти повідомляють на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що підприємець з Луцька Сергій Лапковський вимагав мільйон гривень за використання певного способу створення музичних композицій, який він запатентував:  корисна модель №74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції».

«Лапковський vs Антитіла – 0:2.  Ми перемогли, але не зупиняємося!

Судова справа стосовно нібито порушення Антитілами патенту N74516 закрита. Позивач та його представники в черговий раз не з’явилися до суду. Позов залишено без розгляду.

У зв’язку з тим, що справа закрита, суд не мав права розглядати зустрічний позов від Антитіла. Отже, тепер подано до суду новий позов про захист авторських прав Антитіл і стягнення усіх судових витрат по попередньому позову.

Гурт «Антитіла» виграв суд

Ми не опускаємося до рівня шахраїв. Відшкодування, яке вимагаємо – 1 гривня. Паралельно ініційовано процес по скасуванню абсурдного патенту Лапковсього.

Гурт «Антитіла» виграв суд проти лапковського

Дякуємо усім, хто нас підтримував! Ми принципово доведемо справу до кінця аби кожен музикант в Україні творив вільно. Нам буде потрібна підтримка музичної спільноти у вигляді звернень до Укрпатенту. Про це повідомимо найближчим часом.

Тим часом, запрошуємо усіх на наші стадіонні концерти туру HELLO, будемо порушувати музичні патенти разом!», – повідомили музиканти гурту.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, Фото