Як Зеленський формує свою команду з народу?

2 Січня 2019

Ще не вщухли пристрасті після новорічного вітання Зеленського замість Порошенка у новорічну ніч на каналі «1+1», як «новоспечений» кандидат в президенти знову «засвітився» в соцмережах.

Цього разу шоумен Зеленський запрошує українців «незалежно від статі, віку та освіти» приєднуватися до його команди. Єдиною вимогою до тих, хто приєднається до команди ЗЕ є відсутність будь-якого стосунку до політики.

Українці неоднозначно сприйняли такі заклики віртуоза комедійної сцени. Одні відверто висміюють такі його відео, вказуючи на те, що швидше за все кількість членів команди явно неправдоподібна, адже не відомо з якої цифри і коли ведеться обчислення. Йому дорікають у відсутності програми, нормальної команди та те, що він є одним із проектів Коломойського.  Все частіше шириться у соцмережах вислів, що Зеленський «розхитує українське болото».

Натомість є й такі, які відчувають «голод» за новими обличчями на політичному Олімпі  України і відверто підтримують шоумена, адже він підкуповлює своєю  простотою, щирістю та «безпонтовістю».

Відео дивіться тут.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, Таблоїд