Український гурт KAZKA змусив російських артистів плакати (відео)

Групу KAZKA, яка очолила російський музичний чарт, несподівано нагородили російською премією. Радіостанція Нове Радіо проводила церемонію і на ній український колектив отримав нагороду Золота Сирена на премії Вища Ліга.

Відзначимо, що нагородження групи KAZKA відбулося заочно, адже сам колектив відмовився їхати в Москву на церемонію вручення.

Ведучі Вищої Ліги пообіцяли передати нагороду українському колективу. Золоті статуетки також присудили Ані Лорак і Максу Барських.

Раніше, про те, що група не поїде у країну-агресор на своїй сторінці у Facebook написав продюсер колективу Андрій Уренев. «Група не приймає участі в цьому концерті», – повідомив він.

Пізніше заява з'явилася і на офіційній сторінці групи. «Друзі! Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів KAZKA, яка не підтверджена представниками групи або яка не міститься на офіційному сайті, є нічим іншим, як фейком. Будьте уважні і споживайте якісний контент», – відзначили в колективі.

Паралельно Нове Радіо записало ролик на пісню плакала з російськими зірками на підтримку групи. У ролику з’явилися Лоліта, Діма Білан, Сергій Жуков, Діана Арбеніна та інші. У відео артисти плачуть, ймовірніше всього таким чином вони намагалися показати що їм жаль, адже через політичні перипетії страждають артисти і фанати музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата зрозуміють: Мережу підкорює нова пародія на пісню «Плакала» (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна