Володарем Гран-прі цьогорічного фестивалю «Оберіг» став гурт «Міміка» (фото)

4 Листопада 2018

У Палаці культури міста Луцька відбувся Гала-концерт лауреатів всеукраїнського фестивалю співаної поезії та авторської пісні «Оберіг». Фестиваль проходив упродовж трьох днів. Під час яких учасники конкурсу виступили також і у Володимирі-Волинському та Ковелі.

Окрім волинян, участь у фестивалі взяли автори та виконавці пісенного слова із Донеччини, Дніпропетровщини, Черкащини, Чернігівщини, міста Києва та Київської області, Львівщини, Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини.

А також глядачам свої музичні твори подарували і заслужені артисти України сестри Тельнюк, Роман Коляда, народний артист України Володимир Смотритель, котрий здобув Гран-прі на фестивалі «Оберіг» 26 років тому, Зіновій Медюх, лідер гурту «Чорні Черешні» Юрій Поліщук, вокаліст гурту «Нумер 482» Віталій Кириченко та інші.

Кошти, зібрані під час концертів фестивалю, будуть спрямовані на потреби 14-ї окремої моторизованої бригади, що дислокується у Володимирі Волинському і зараз перебуває в зоні ООС.

Під час Гала-концерту відбулося нагородження лауреатів фестивалю, а також співаки, котрі зайняли призові місця,заспівали глядачам пісня, які принесли їм перемогу. Перед  глядачами виступили і переможці фестивалю «Оберіг - 2017» - дует «Куля».

Володарем Гран-прі цьогорічного фестивалю став гурт «Міміка» із міста Слов'янськ Донецької області.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, Фото