Злочинець із фоторобота схожий на Чеширського кота

5 Квітня 2018

Зусилля поліції Ворикшира (Великобританія), спрямовані на те, щоб знайти підозрюваного, викликали більше радості, ніж допомоги серед простих громадян. А все тому, що правоохоронці поширили у соціальних мережах фоторобот злочинця. Про це повідомили в Daily Mail.

Таку реакцію на зображення викликав дещо дивний образ чоловіка: підозрюваний носить чорну шапочку, має широке обличчя та надзвичайно білі блискучі зуби.

Варто зазначити, що лиходій здався аудиторії схожим відразу на декількох відомих персонажів. Одні побачили у злочинцеві Джокера – заклятого ворога Бетмена, інші – Чеширського кота із серії фільмів і книг «Пригоди Аліси в країні чудес».

Читайте також: Батько забув доньок у туалеті на заправці

Доки користувачі Мережі жартували через смішні фото підозрюваного, у поліції відповіли, що фоторобот цілком реальний і правоохоронці чекають на допомогу громадян. Також офіцери сподіваються, що додаткова увага аудиторії допоможе спіймати злочинця швидше.

До слова, це не перший курйоз, який розігрався навколо фотороботів злочинців. До прикладу, у липні минулого року поліцейські Лінкольншира розсмішили громадян злочинцем, який був схожий на інопланетянина із серіалу «Доктор Хто».

Попереднього місяця висміяли зображення підозрюваного у пограбуванні, який був схожий на героя 1980-х років.

У 2015 році користувачів соціальних мереж веселив підозрюваний у пограбуванні, який був більш схожий на Фреда Флінтстоуна.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ