Митний пост «Устилуг» залишиться без модернізації

22 Лютого 2018

Євросоюз не дасть гроші на реконструкцію «Устилуга» та ще кількох КПП України.

Інформацію про припинення фінансування Євросоюзом модернізації КПП на кордоні з Україною підтвердив міністр фінансів Олександр Данилюк. Передають Факти ICTV.

«Це є дуже негативним сигналом…Тому що, коли ми говоримо про припинення співпраці з нашими партнерами через власну неспроможність, ми просто самі себе дискредитуємо. Були проблеми, вони пов’язані з ДФС. Будемо шукати вихід із цієї ситуації», – зазначив Олександр Данилюк.

До речі, одним з об’єктів є міжнародний автомобільний пункт пропуску (МАПП) «Устилуг», вартість якого 5,48 мільйона євро.

«На початку виконання робіт з реконструкції пункту пропуску «Устилуг» на території був виявлений об’єкт історичної цінності. Враховуючи це, у березні 2014 року договір підряду було розірвано, тому видатки на проведення земельних робіт на об’єкті реконструкції пункту пропуску «Устилуг» не здійснювались. Загальна сума витрачених коштів у рамках Проекту становить 48,58 тисячі євро, залишок коштів на сьогодні перебуває на рахунках ДФС», – зазначено в повідомленні. 

Нагадуємо, Модернізацію шести українських КПП припинено: ЄС закрив проект

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь