Дженніфер Еністон повертається до Бреда Пітта?

16 Лютого 2018

Американська актриса Дженніфер Еністон офіційно оголосила про розлучення з актором Джастіном Теру після двох із половиною років шлюбу.

У спільній заяві пари відзначається, що рішення розійтися було прийнято за обопільною згодою. Відтоді вони не живуть разом, пише Associated Press. Цю інформацію підтверджує і той факт, що востаннє подружжя разом виходило у світ 26 липня 2017 року. До того ж сама актриса не приховувала, що свій 49-й день народження (11 лютого) вона зустріла з подругами.

«Щоб уникнути всіх подальших спекуляцій, ми вирішили офіційно оголосити про розлучення. Безумовно, нам би хотілося зробити це приватно, однак з огляду на той факт, що жовта преса не упустить можливості спекулювати на нашому розриві, ми вирішили повідомити правду особисто. Все, що говорять і пишуть про нас без нашого відома, не відповідає дійсності. Перш за все, ми хочемо зберегти глибоку повагу і любов, які почуваємо одне до одного», – повідомляється в офіційній заяві.

Читайте також: 8 ідеальних зіркових пар, які довели, що кохання не існує

Те, що актори зберегли дружні стосунки, підтверджує і той факт, що вони зустрічали разом зі своїми друзями Новий рік у Мексиці, хоча прийняли рішення розлучитися ще у грудні 2017-го. За іншою версією, 46-річний Теру виявив бажання розійтися з Еністон через те, що жінка не може народити йому дітей.

Роман Еністон і Теру почався в травні 2011 року. Актори познайомилися, знімаючись у комедії «Жага мандрів». У серпні 2012 року пара оголосила про заручини. Це відбулося в день 41-го дня народження Теру. В ніч із 5 на 6 серпня 2015-го Еністон і Теру потай одружились у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Нагадуємо, Хто цілується краще - Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон (відео)

Нагадаємо, це вже друге розлучення для 49-річної Еністон. Раніше вона була одружена з голлівудським актором Бредом Піттом. Пара прожила у шлюбі п’ять років. Розлучення з Піттом жінка пережила не легко. А останнім часом у ЗМІ все частіше з’являлися повідомлення про налагодження стосунків між Бредом та Дженніфер. Зокрема, серед новин, які ошелешили публіку, – зізнання Пітта в тому, що його розрив з Еністон був помилкою. Також недавно повідомлялося, що Дженніфер запросила Пітта у свій дім та познайомилася з його дітьми, що викликало невдоволення Анджеліни Джолі.

Не дивно, що фанати пари Еністон-Пітт надіються на те, що колишнє подружжя знову зійдеться. Проте ЗМІ досі не отримали коментарів щодо цієї ситуації від Пітта.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ