Відео

Російські терористи обстріляли Святогірську лавру

Російські терористи обстріляли Святогірську лавру

Учора окупанти пробили чергове дно – пізно ввечері ракетно-бомбова авіація російських збройних сил обстріляла Святогірську лавру на Донеччині.

Найбільших пошкоджень зазнало приміщення, де знайшли прихисток біженці. Є поранені.

"Цікаво, як російська пропаганда виправдає цей нелюдський вчинок? Розкаже, що Лавра стала осередком нацизму, а священники – то переодягнені бойовики?" - кажуть у Службі безпеки України.

Факт залишається фактом – країна, яка всюди розповідає про свій особливий православний шлях, скидає бомби і ракети на одну з головних християнських святинь України.

"Ніколи цього не забудемо! До речі, хлопці-асвабадітєлі, а ви коли перед Богом на суді опинитесь, теж будете вигадувати, що на «учєніях» по Лаврі стріляли? Думайте вже зараз, що говорити Всевишньому, бо наші захисники зроблять усе, аби пришвидшити вашу зустріч з ним".

Нагадаємо, 24 лютого російські війська атакували 9 регіонів України. А президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.Також назвав Україну «історично нашою територією».

Від 24 лютого тривають бої по всіх напрямках. Окупанти обстрілюють житлові масиви, вбивають цивільних, серед загиблих - є діти.

Попри переговори росіяни і далі не припиняють спроб атакувати українські позиції та обстрілюють міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, донецьк
В тему

Останні матеріали