Відео

«Це моя земля, ви у мене вдома»: на Сумщині українка морально знищила окупантів

«Це моя земля,  ви у мене вдома»:  на Сумщині українка  морально знищила окупантів

У Роменському районі Сумської області окупанти зупинили жінку на блокпосту. Громадянка емоційно пояснила терористам, що це українська земля, відмовилася показувати їм документи та морально знищила ворога.

Українка розповіла, що інцидент трапився в селі Житнє. За її словами, їх зупинили "невідомі люди з червоними полосками", вимагали документи і відкрити багажник, не пояснюючи підстав.

"А чого ти заховав обличчя і йдеш до нас? Так покажіть своє обличчя! Чому я маю терористам показувати свої паспорти? Я взагалі громадянка Українки, я тут народилася, на цій рідній земелечці.  Розумієте? Чому ви прийшли вбивати моїх батьків і дітей? Чому ви зброєю мене зупиняєте на моїй землі? Ви розумієте, що це моя земля?! Ця рідня земля. МОЯ", - емоційно заявляє українка

"Зніміть маску, я хочу глянути, що за людина на жінку з автоматом стоїть. - каже жінка і продовжує: - Так чому ви прийшли до Сум?! Я до вас не йшла! Я на вашій землі нікого не вбиваю. Чому ви прийшли сюди? Хто ви такий?... Ви у мене вдома".

Громадянка України наголошує, що не повинна нікому показувати свій паспорт: "Ви хочете сказати, що я в РФ? Чи в Казахстані? Чи Азербайджані? Ну, де я зараз перебуваю? Ви мені поясніть, бо я, мабуть, щось не розумію. Чому ви тут стали? Навіщо мені тут паспортний режим?".

Примітно, що силовик говорив із жінкою російською, огризався у відповідь. А також повторював традиційну кремлівську пропаганду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суми, війна з Росією
В тему