Відео

«Пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб хтось узяв на себе провину - це не так», - мати 16-річного водія Infiniti

«Пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб хтось узяв на себе провину - це не так», -  мати 16-річного водія Infiniti

Днями  в ефірі шоу «Говорить Україна» Марина Дегтяр, мати 16-річного Миколи Харківського, який за кермом Infiniti скоїв смертельну ДТП у Харкові, дала інтерв'ю.

За її словами, перед від'їздом до Німеччини вона придбала вживане авто Infiniti, яке оформила на своє ім'я і залишила на СТО, щоб його оглянули і підремонтували.

"Це машина сім'ї, яка оформлена на моє ім'я. До цього у мене було авто, але воно застаріло і постійно ламалося, його продали та купили інше", - говорить жінка.

За два місяці патрульні вже зупиняли Миколу за кермом авто і склали на нього протокол за кермування авто без посвідчення водія. Через це другий комплект ключів від нової машини та всі документи на авто Марина Дегтяр забрала із собою за кордон. За її словами, вона не дозволяла синові брати авто.

Жінка принесла співчуття сім'ї загиблого водія.

"Хотіла б попросити вибачення у близьких людей цієї людини. Зроблю все можливе, щоб надати необхідну допомогу цим людям", - сказала Марина Дегтяр.

Жінка також запевнила, що прийме покарання її синові.

"Хочу, щоб закон був однаковий для всіх людей у ??цій категорії злочинів. В інтернеті пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб хтось узяв на себе провину - це не так. Микола перебуває у СІЗО без телефона та якоїсь техніки. Більш того, я не можу передати йому навіть кросівки, бо не приймають. Поблажок для нього ніхто не робить", - сказала Марина Дегтяр.

Нагадаємо, що Харкові можуть притягти до кримінальної відповідальності батьків 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського, який скоїв смертельну ДТП, в результаті якої загинув чоловік і постраждали троє пасажирів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, дтп
В тему