Відео

Хабар нардепу Юрченку: опублікували відео

Хабар нардепу Юрченку: опублікували відео

У НАБУ опублікували відео, на якому видно, як одному з нардепів передають частину хабаря.

Гроші в середині серпня отримали від детектива під прикриттям. Ймовірно, що депутатом є Олександр Юрченко – член фракції "Слуга народу". Ще влітку Бюро отримало інформацію про організовану групу, що отримує вигоду від повноважень нардепа. Про це інформує пресслужба НАБУ.

Аби вивести зловмисників на чисту воду, фахівці НАБУ розробили спецоперацію і включили детектива до складу угруповання.

Співробітник НАБУ представлявся співробітником великої промислової компанії та повідомив, що потребує правових підстав для переробки твердих побутових відходів.

Детектива познайомили з нардепом, який завуальовано попросив передати через посередника 13 тисяч доларів. Ці гроші знадобились йому для того, аби внести пропозиції до законопроєкту. Згодом потрібно було донести ще 200 тисяч в американській валюті, якими б підкупляли членів профільного комітету.

У середині серпня першу частину грошей детектив передав посереднику. Решту планували передати наприкінці місяця. Проте цього не відбулось – причини наразі з'ясовує слідство.

У НАБУ закликають очільницю Офісу Генпрокурора Ірину Венедіктову підписати підозру чинному народному депутату через "участь у злочинній схемі". Начебто про це Венедіктову просять ще з 10 вересня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: набу, хабар, слуга народу, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали