Відео

Захоплення у Луцьку: опублікували розмову терориста з родичем заручниці

Захоплення у Луцьку: опублікували розмову терориста з родичем заручниці

Терорист, який захопив у Луцьку автобус з заручниками, Максим Кривош зв'язався з родичами захоплених людей.

Син однієї із заручниць Олександр Думанський, надав Суспільному телефонну розмову.

Зі слів Олександра, наразі він перебуває на допиті у поліції.

З мамою йому вдалося поспілкуватися буквально кілька секунд. Жінка сама йому зателефонувала, потім передала слухавку терористу. З розмови видно, що чоловік, який захопив заручників, намагається привернути увагу журналістів.

Нагадаємо, наразі у центрі Луцька, вранці 21 липня чоловік забарикадувався в рейсовому автобусі "Богдан". Він здійснив два постріли в бік правоохоронців та кинув гранату, яка не здетонувала. Разом зі зловмисником в автобусі перебувають близько 20 заручників.

Станом на 12:30 Олександр Думанський передав правоохоронцям усі вимоги, які йому надіслав чоловік. Їх озвучив начальник Нацполіції Волині Юрій Крошко.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги

Представники поліції намагалися поспілкуватися з терористом, але він від спілкування відмовився. Водночас учасник оборони ДАП, голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук повідомив, що готовий обміняти на себе одного з заручників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали