Відео

Які автошляхи та мости планують відновити на Волині у 2020

Які автошляхи та мости планують відновити на Волині у 2020

На Волині,  автодорозі М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече має бути відновлено майже 123 км, з них – 52 км на ділянці Ковель – Луцьк.

В травні планується укладання фінального шару на ділянці в районі Княгининок – Жидичин.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

У межах трьох областей (Волинської, Тернопільської та Чернівецької) планується відновити 278,7 км у 2020 році.

Так, в районі Княгининок – Жидичин, на протяжності км 140+850 – км 147+050 вже проведено фрезерування зношених шарів дорожнього одягу та укладено основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші та влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші по основному проїзду, на з’їздах та посадкових майданчиках.

Загальна товщина цих конструктивних шарів становить 25 см.

Ремонтні роботи проходять і на сусідній ділянці Озерце - Прилуцьке, а також між населеними пунктами Переспа - Козин.

Наразі підрядник виконує роботи з влаштування присипних узбіч та їх укріплення, після чого буде влаштовано 5 см верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

На сьогодні у межах Волинської області ремонтується три ділянки автошляху М-19 загальною протяжністю понад 20 км.

Відповідно до договірних зобов'язань підрядник надає п'ятирічний гарантійний термін на відновлене дорожнє покриття. Підрядник ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс"

У рамках поточного середнього ремонту автодороги М-19 також відновлюється міст через річку Стир (с. Княгининок Луцького району на км 142+420).

Минулого року було проведено укріплення конусів цієї штучної споруди та влаштування сходових маршів. Цьогоріч приступили до ремонту проїзної частини мосту. На правій його частині вже відновлено деформаційні шви.

 Нині проводиться армування та бетонування колесовідбійних брусів та ремонт тротуарів. Виконавець робіт ТзОВ «РБП ТрансМост».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, укравтодор, ремонт доріг
В тему