Відео

На Київщині затримали «копів», яких підозрюють у викраденні людини

На Київщині затримали «копів», яких підозрюють у викраденні людини

У Київській області затримали групи осіб, які вчинили серію тяжких злочинів на території Бориспільщини. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Київській області.

"У березні цього року до відділу поліції звернувся житель одного із сіл Бориспільщини та повідомив, що невідомі особи із застосуванням насильства та погрожуючи зброєю, викрали його та вивезли у безлюдне місце. Там злодії відібрали у нього особисті речі та примусили на відео обмовити себе у причетності до збуту наркотиків", – йдеться у повідомленні.

Потім злочинці змусили чоловіка передати їм гроші, частину яких він взяв у родичів, побоюючись за своє життя.

"Передати гроші вимагачам він повинен був за місцем свого проживання. Там потерпілий намагався чинити опір зловмисникам, однак йому це не вдалося – їм вдалось втекти. Оскільки нападники видавали себе за працівників поліції, то для документування їхньої протиправної діяльності були залученні працівники Департаменту внутрішньої безпеки", – уточнили в поліції.

Поліція встановила усіх п'ятьох фігурантів – це жителі Борисполя і Києва.

Було проведено 12 обшуків, під час яких знайшли речові докази, транспортні засоби, які використовувалися у злочинах, холодну зброю, гроші і наркотики.

Фігурантам кримінального провадження вручили повідомлення про підозри за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 ст.187 (Розбій) та ч.3 ст.189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці звернулися з клопотанням до суду для обрання запобіжного заходу для підозрюваних.

Також зловмисники перевіряються на причетність до збуту наркотиків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція, кримінал, викрадення
В тему