Відео

У Львові відгуляли перше українське весілля онлайн

У Львові відгуляли перше українське весілля онлайн

Вперше в Україні молодята Інна та Ігор побралися онлайн. Таке незвичне весілля відбулося у Львові.

Наречені  познайомилися у 2013 році. Спочатку були стосунки на відстані, оскільки мешкали в різних областях. Він з Києва, вона зі Львова, про це пише ТСН.

Весілля онлайн пара називає авантюрою. Адже всі традиційні конкурси, підготовка до свята та його відзначання відбулися в дистанційному режимі. Так, сукню, костюм та весільний букет парі приніс кур’єр.

Аби уникнути зайвої комунікації з незнайомими, наречена прослухала онлайн майстер-класи з візажу, і самостійно зробила зачіску та макіяж. А тих, хто спіймає букет та бутоньєрки, обрала спеціальна програма.

На церемонії укладання шлюбу були лише ведучий, фотограф і діджей. Батьки наречених були по той бік екрану – від них, за традицією, пролунав перший тост і благословення.

Наречені планували одружитися влітку і влаштувати креативне свято. Так і вийшло, але на кілька місяців раніше. Дізнавшись про можливість одружитися через інтернет, пара взяла участь у конкурсі, написала свою історію кохання і перемогла.

Весільний стіл був засерверований лише на двох закоханих, проте до свята Інни та Ігоря долучилися близько 70 гостей з п'яти країн світу через інтернет. Налагодити відео зв'язок вдалося навіть 90-річній бабусі нареченої.

А серед зіркових гостей онлайн була навіть Оля Полякова, а також один з найулюбленіших гуртів молодят – "Без обмежень".

Організовувала свято Event агенція та їхні партнери. А весілля для наречених стало безкоштовним, та й організатори заплатили за все утричі дешевше, аніж за звичайне весілля.

Свято загалом тривало п'ять годин. Тепер подружжя чекає на закінчення карантину, щоб обвінчатися у церкві, і поїхати у весільну подорож.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, шлюб, карантин, інтернет
В тему

Останні матеріали