Відео

«Танці із зірками»: MARUV вліпила ляпаса партнеру (відео)

«Танці із зірками»: MARUV вліпила ляпаса партнеру (відео)

Стартував новий сезону популярного шоу «Танці з зірками», в якому почали боротьбу за омріяний кубок нові цікаві пари.

Про це пише РБК-Україна.

Епатажна співачка Анна Корсун, більш відома як MARUV, разом зі своїм партнером JAY (Євген Дмитрієнко) запалила зал і глядачів провокаційним танцем у стилі вог і відразу ж увірвалася в трійку лідерів за результатами першого випуску. Більш того, виступ неординарної пари побив всі рейтинги переглядів на Youtube і за перші 12 годин потрапив до п’ятірки трендів.

Уже цієї неділі, 1 вересня, відбудеться другий ефір, де артистці доведеться доводити, що вона по праву увійшла в число кращих. MARUV і JAY посилено готуються вразити своїм новим танцем, викладаючись на репетиціях. У розділі сторіз свого Instagram-акаунта співачка опублікувала відео з тренування в залі, в якому також не обійшлося без пікантних моментів.

У ролику учасники проекту відображені в момент відпрацювання однієї з підтримок. До слова, для репетиції виконавиця обрала чорні спортивні лосини з білими смужками збоку і білу футболку-топ, яку зав'язала під грудьми. Судячи з танцювальних босоніжок на підборах на її ногах, пара репетирує один з бальних танців.

Євген підхоплює співачку на руки, та ж обіймає його за корпус колінами, і раптом «дає» партнеру ляпас, після чого той падає на підлогу. Звичайно ж, це все відіграно в рамках задумки танцю. При цьому артистка не може стриматися і заливисто сміється.

«Мініатюра бальні танці-Вийди! Серйозку гнати не виходить», - прокоментувала веселе відео MARUV.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Таблоїд, maruv, танці з зірками
В тему

Останні матеріали