Відео

«Кесарське – 13 000»: молодий тато озвучив «такси» поборів у перинатальному центрі Рівного (відео)

«Кесарське – 13 000»: молодий тато озвучив «такси» поборів у перинатальному центрі Рівного (відео)

Розгоряється скандал навколо Рівненського перинатального центру. Медики встановили власні «такси» на пологи, причому такі, що людям зі середнім заробітком страшно і помишляти про продовження роду. 

Батько новонародженої дівчинки у ролику, викладеному в YouTube, звинувачує лікарів і медперсонал у тому, що ті вимагають з породілей «винагороду» за благополучне розродження. При цьому відкрито називають суми у розмірі кількасот доларів. 

За словами чоловіка, 1 серпня його дружина народжувала у вказаному закладі їхню другу донечку.  Відео записане 3 серпня і активно обговорюється у рівненських пабліках у соцмережах.

Так, за інформацією молодого татуся, їм із дружиною, котрій робили кесарський розтин, пологи в центрі обійшлися у 500 доларів. Що в гривневому еквіваленті становить 13 000.

Виводячи на чисту воду білих халатів-хабарників, рівнянин, зокрема, називає імена анестезіолога та хірурга, які прямим текстом чи натяками змушували його дати їм грошову «подяку» за проведені жінці маніпуляції. Також молодий тато озвучує конкретні «розцінки» – у кожного з хабарників-медиків власний «прейскурант».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство
В тему