Відео

«Був на краю прірви»: луцькі патрульні вмовили атовця не стрибати з даху (відео)

«Був на краю прірви»: луцькі патрульні вмовили атовця не стрибати з даху (відео)

Патрульні відговорили чоловіка стрибати з 9-поверхівки в Луцьку.

«Все тільки починається», «Тобі ще жити», «Не роби непотрібних вчинків», – завдяки доречно підібраним словам та історіям з власного життя, завдяки наполегливості і професійному підходу луцькі патрульні відговорили чоловіка стрибнути вниз із даху багатоповерхівки.
Подія трапилась 2 липня, близько 19:00, на вулиці Кравчука, інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

Коли в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили п’ять екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС.

На даху 9-поверхового будинку виявили чоловіка, який розповів, що має сімейні проблеми, негаразди в роботі та не хоче жити далі.
Близько години інспектори спілкувалися з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не чинити самогубства, розповідали, як знайти себе і таки жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти цей особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки піднявся з краю прірви та підійшов згодом до дружини і побратима.
Тож наші патрульні знову врятували чергове життя, зберегли чоловіка для жінки, батька для маленької донечки, сина для батьків…
Громадянина доставили до медичного закладу для подальшого обстеження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему

Останні матеріали