Відео

Електрокари – це минуле: представили перший електролітак (відео)

Електрокари – це минуле: представили перший електролітак (відео)

У рамках виставки Ле-Бурже в Парижі дебютував електричний літак Alice, здатний пролетіти до 650 миль з дев’ятьма пасажирами. Його виробник націлений на регіональні маршрути.

Про це пише The Coin Shark.

Представники компанії Eviation відзначають, що вплив авіаперевезень на навколишнє середовище стало однією з основних задач, так як багато авіакомпаній вже давно шукають способи вирішення проблеми викидів і зниження вартості перельотів за допомогою інноваційних розробок і технологій.

«Наша Alice змінить способи, якими люди подорожують до регіонів, і відкриє нову еру польотів, яка буде тихіше, чистіше і економічніше», - сказав генеральний директор Eviation Омер Бар-Йохай.

Він також розповів, що «Alice» буде здійснювати рейси у Франції – з Парижа в Тулузу, в Норвегії – з Осло в Тронхейм і в США – з Сан-Хосе в Сан-Дієго.

Першим комерційним клієнтом стане Cape Air, одна з найбільших регіональних авіакомпаній в Сполучених Штатах.

«Ми бачимо величезні можливості для зниження впливу нашої діяльності на навколишнє середовище», - заявив засновник і генеральний директор Cape Air Ден Вулф.

Після пробних польотів в цьому році і сертифікації в 2021 році, Eviation планує почати поставки для комерційного використання в 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технічний прогрес: піцу доставлятимуть безпілотники

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, електролітак, цікаві факти
В тему