Відео

«Чистив нагородну зброю»: однопартієць розкрив деталі загибелі нардепа Тимчука (відео)

«Чистив нагородну зброю»: однопартієць розкрив деталі загибелі нардепа Тимчука (відео)

Депутат ВР від «Народного фронту» Антон Геращенко розповів про обставини трагічної загибелі колеги Дмитра Тимчука.

Парламентар від «Народного фронту» Антон Геращенко повідомив подробиці трагічної загибелі однопартійця і друга Дмитра Тимчука. Геращенко дав коментар у ефірі телеканалу «112 Україна». За словами народнофронтівця, дружина Тимчука зателефонувала до лікарні і повідомила, що чоловік випадково поранив себе, чистячи зброю.

«Приблизно годину тому дружина народного депутата Тимчука подзвонила у швидку допомогу та поліцію і повідомила, що її чоловік чистив удома нагородний пістолет і при чищенні зброї заподіяв собі смертельне поранення, – розповів Геращенко. – До приїзду бригади швидкої допомоги мій друг Дмитро Тимчук, на жаль, уже помер...  Це величезна втрата для всієї України і для фракції «Народний фронт».

За словами депутата, наразі на місці трагедії працює слідча група, яка встановить, як усе було.

Нагадаємо, у середу, 19 червня, у Києві знайшли мертвим із вогнепальною раною голови народного депутата України Дмитра Тимчука, який також був координатором громадського руху «Інформаційний спротив», керівником Центру військово-політичних досліджень.

Нагадаємо: У Києві загинув народний депутат Дмитро Тимчук

Відзначимо, до обрання депутатом ВР VIII скликання (у 2014 році) Дмитро Тимчук був військовослужбовцем (полковник запасу), політичним журналістом і військовим аналітиком. Отримав популярність завдяки своєму блогу і руху опору російській агресії та пропаганді «Інформаційний спротив», який координував. Відомий усім, хто стежив за перебігом АТО, адже у своїх соцмережах і ресурсах він та його команда детально висвітлювали події анексії Криму Росією, інтервенції РФ на Східну Україну, диверсій російських спецслужб в Україні. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, НП
В тему