Відео

У США камера засікла «хатнього ельфа Добі» з «Гаррі Поттера» (відео)

У США камера засікла «хатнього ельфа Добі» з «Гаррі Поттера» (відео)

Дивна істота завітала на обійстя американки і наробила переполоху в соцмережах.

Спантеличена американка Вівіан Гомес виклала в соцмережах відео з камери спостереження у себе у дворі. Техніка зафіксувала вночі якесь дивне створіння, що проходило повз вхідні двері Гомес і виконало на шляху щось на зразок химерного танцю, пишуть «Факти».

Користувачі визнали, що фігура незнайомця дуже схожа на домашнього ельфа Добі з фільмів про Гаррі Поттера – такі ж великі вуха і довгі тонкі кінцівки.

Фанати Гаррі Поттера поринули в захоплення і почали святкувати «повернення» Добі, який загинув у першій частині фільму «Гаррі Поттер і Дари смерті». «Добі прийшов упевнитися, що у вас усе в порядку», – відзначали в коментарях до посту.

Однак дехто визнав відео досить зловісним. «Усі тут жартують, що це Добі, але я особисто вирішила більше не виходити вночі з дому», «Мені моторошно. Це явно не людина», – писали інші користувачі.

Хтось припустив, що біля будинку потемках заблукала якась дитина. Інші вирішили, що це інопланетянин. Були також гіпотези про те, що це керована кимось лялька-маріонетка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему