Відео

СБУ затримала агента спецслужби Росії, який готував диверсію на складі боєприпасів (відео)

СБУ затримала агента спецслужби Росії, який готував диверсію на складі боєприпасів (відео)

Працівники Служби безпеки України затримали працівника арсеналу Міністерства оборони за підозрою в роботі на спецслужби Росії і підготовці диверсії.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з інформацією, на початку року представники спецслужби РФ завербували працівника одного із арсеналів Збройних сил України, на якому зберігаються стратегічні запаси новітніх ракет та боєприпасів.

«Для цього вони використовували методи психологічного впливу та тиску, погрожуючи безпеці родичів службовця, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу», — повідомили правоохоронці.

Так, працівнику арсеналу, зокрема, були поставлені завдання зі збору та передачі інформації про військовий об’єкт: стан охорони, наявності та переміщення зброї.

«Отриману інформацію країна-агресор планувала використати для здійснення диверсій на стратегічному військовому об’єкті для підриву обороноздатності України», — йдеться у повідомленні.

Крім того, за виконання поставлених завдань чоловікові обіцяли матеріальну допомогу, отримання громадянства Росії з оформленням пенсії.

Його діяльність куратори супроводжували та координували через мережу Інтернет з території РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині знищили 250-кілограмову німецьку авіабомбу (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ
В тему