Відео

«Коли тварину любиш більше людей»: президент Туркменістану заспівав реп про свого коня (відео)

«Коли тварину любиш більше людей»: президент Туркменістану заспівав реп про свого коня (відео)

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов прочитав реп про коня в честь національного свята ахалтекінського скакуна, який завершився напередодні.

На головному іподромі столиці середньоазіатської країни Ашхабаді пройшли виставки, концерти, вистави наїзників цирку, спортивні змагання з боротьби Гореш і скачки.  

Президент Бердимухамедов також взяв участь у святкуваннях на іподромі, і прогулявся зі своїм конем на прізвисько Ровач, якому і присвятив реп-пісню. Пісню про Роваче президент виконав разом зі своїм онуком Керімгули, який написав музику до пісні.

У коментарях бурхливо відреагували. Бердимухамедову порадили податися в мистецтво і не «кошмарити країну», тим більше, що його онук пов'язаний з музичною індустрією.

«Те почуття, коли ти любиш свого коня більше, ніж свій народ», «Давай Туркменбаши, вистачить країну кошмарити, йди в мистецтво! Там і ти, і твій онук, і грошей більше заробите, і світове ім'я собі зробите», «Добре заспівав! З цією піснею треба на Євробачення і перше місце забезпечено», «Онук стане таким же диктатором, якщо звичайно від їхньої країни щось залишиться», «Що буде, якщо змішати творчість Расторгуєва та Оксімірона? Реп про коня», – написали в коментарях.

Що примітно, Бердимухамедов вже пробував себе у ролі репера. У 2018 році він зачитав композицію, присвячену міжнародному авторалі «Амуль-Хазар 2018». Також він презентував власну пісню перед Новим роком.

Нагадаємо, що росіяни намагаються по-своєму інтерпретувати особу нового президента України Володимира Зеленського. Через брак інформації, російські ЗМІ дійшли до того, що відео 8-річної давності, де Зеленський був ведучим, позиціонують як нове, щойно сторене російськими компаніями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему